top of page

WIE ZIJN WE ?

Genobo bv is een uiterst dynamisch bedrijf dat opgericht werd door zaakvoerders Mike Geuns en Kenji Nouwen en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van vastgoedprojecten. Hierbij streven wij er steeds naar om een mooi architecturaal resultaat te bekomen zodat het een meerwaarde is voor de omgeving én waarbij vanaf het ontwerp reeds de nadruk ligt op energiezuinigheid en kwaliteit. Wij zijn namelijk van mening dat de kostprijs van energie de komende jaren niet meer zal gaan dalen en dat daardoor het energieverbruik van de woning een zware financiële impact zal hebben. Belangrijk dus om het meteen goed te doen!

         
                                                                                                                                                           – Kenji Nouwen

Vanwaar onze expertise op het gebied van hernieuwbare energie en energiezuinig bouwen? Naast Genobo bv zijn Mike en Kenji ook de drijvende krachten bij Energiecenter Geuns. Een firma welke reeds 25 jaar gekend staat voor innovatie en totaaloplossingen in hernieuwbare energie.

“ WE MOETEN IEDERE DAG KRITISCH ZIJN, ZOWEL VOOR ONSZELF.        ALS VOOR ONZE AANNEMERS. ALLEEN ZO KUNNEN WE MEERWAARDE BIEDEN VOOR ONZE PARTNERS EN KLANTEN. "  

WAT DOEN WE ?

Nieuwe trend of charme geherwaardeerd!

Onze projecten worden steeds ontworpen rekening houdend met de huidige trends en de behoeften van de streek en omgeving, heel vaak gebeurt dit in onderling overleg met de bestuurlijke ambtenaren. Als bedrijf kiezen we er voor om diversiteit te genereren in ons aanbod, zo kan u bij ons terecht voor:

NIEUWBOUW

U bent op zoek naar een nieuwbouw woning, appartement, winkelpand of bedrijfshal maar u ziet het niet zitten om alle werken zelf te coördineren of uit te voeren? Wij realiseren jaarlijks een divers aanbod aan nieuwe projecten, deze worden steeds van A tot Z voor u afgewerkt.

En u weet op voorhand perfect wat u koopt! Aan de hand van 3D visualisaties, stalen van gekozen materialen en een nauwkeurig omschreven lastenboek beschikt u nog voor de eerste steen geplaatst is over alle details en dit volgens de vast afgesproken kostprijs.

Beschikt u reeds over een bouwgrond? Samen bekijken we graag hoe we de woning van uw dromen kunnen realiseren.

RENOVATIE

Ook oude woningen of panden bezorgen we graag weer een 2de leven door middel van splitsing, herverdeling of herbestemming. Hiermee dragen we niet alleen bij aan de beperking van de toename aan bebouwd oppervlak in België, maar creëren we ook een lokale meerwaarde in het straatbeeld.

Heeft u een oud pand dat u wil verkopen of wenst u uw bestaande woning grondig te renoveren en energetisch aan de nieuwe normen te laten voldoen? Neem gerust contact met ons op.

25 JAAR EXPERTS IN HERNIEUWBARE ENERGIE

Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van hernieuwbare energie en energiezuinig bouwen welke we opgedaan hebben binnen Energiecenter Geuns beschikken we over de beste expertise omtrent de technische installaties van ventilatie, verwarming, warmtepompen, zonnepanelen, … .

De laatste jaren merken we meer en meer dat bouwpromotoren of project ontwikkelaars uitpakken met BEN (Bijna Energie Neutrale) woningen of appartementen in hun advertenties. Als we de specificaties dan gingen nakijken merkten we vaak dat deze projecten wel theoretisch voldeden aan de BEN-norm, maar dat deze in de praktijk nog verre van energie neutraal waren. Met onze projecten implementeren we onze jarenlange ervaring op het gebied van hernieuwbare energie en zetten we dit om in de praktijk.

Het resultaat: Zuinige woningen zonder compromissen op het gebied van comfort!

WAAR MAKEN WIJ HET VERSCHIL ?

Iedereen kent het gezegde “There is no place like home!”.

Bij Genobo doen we er alles aan om uw dromen waar te maken, en dit door gezelligheid te creëren, wetende dat jouw woonst gebouwd wordt met oerdegelijke materialen en ontworpen is door professionals met meer dan 25 jaar ervaring. Een echte geruststelling als eigenaar.

Alles begint met een strak moderne of modern landelijke architectuur, op zorgvuldige gekozen locaties. Met de beste materialen en afwerking. Instap klaar en met de meest zuinige en dus uiterst rendabele energievoorzieningen.

Zo garanderen wij dat u elke dag met een goed gevoel thuiskomt en volop kan genieten.

ECHT BETAALBAAR WONEN

We volgen de vastgoedmarkt op de voet en zorgen er steeds voor dat we MEER WAARDE bieden voor een betaalbare prijs. U zal aan onze lastenboeken merken dat onze “standaard” budgetten voor vloeren, keukens en badkamers steeds een stuk hoger liggen dan bij projecten in de buurt. Bij ons is de standaard uitvoering niet standaard, maar reeds zeer luxueus! Waarom tevreden zijn met minder?

KWALITEIT

Om kwaliteit te garanderen zijn we niet alleen zeer kritisch voor onze aannemers, maar ook voor onszelf! We blijven zoeken naar verbeteringen en innoveren steeds weer opnieuw om ieder project nog beter en verfijnder te maken dan het vorige.

                                                   " KWALITEIT WINT ALTIJD! ”

                                                                               – Mike Geuns

BETROUWBARE BELGISCHE AANNEMERS

Een perfecte afwerking, betrouwbare garanties, respect voor de uitvoeringstermijnen en veiligheid op de werf. Het zijn slechts enkele punten die als vanzelfsprekend beschouwd worden. Om dit te garanderen rekenen we op een team van professionele Belgische aannemers met een respectabele staat van dienst.

25 JAAR EXPERTS IN HERNIEUWBARE ENERGIE

Onze projecten worden steeds uitgevoerd met de meest zuinige technieken op het gebied van verwarming, ventilatie en eigen stroomproductie. Het ontwerp en uitvoering van deze installaties gebeurt steeds in eigen beheer. Met 25 jaar praktische ervaring en innovatie d.m.v. onze activiteiten met Energiecenter Geuns kunnen we u de beste oplossingen bieden waarmee reeds rekening gehouden is bij het ontwerp van het gebouw. Niemand heeft meer expertise op dit vlak dan onze eigen firma.

PERSOONLIJK CONTACT

Dankzij onze compacte maar zeer efficiënte organisatie staan we als zaakvoerders zeer dicht bij onze klanten en onze partners. Zo gaan er geen details verloren in communicatie tussen verschillende partijen en zijn we steeds bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen.

Met deze persoonlijke aanpak, krijgt u van ons steeds weer de beste service.

Logo.png
bottom of page